ЗА МЕН

Галина Ковачева

Магистър по психология

специалност:  психологично консултиране

специализация: когнитивно-поведенчески консултант към Българска Асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия.

сертифициран обучител по програмата "Трениране на Успешни родители" и "Трениране на Успешни учители" към Институт "Gordon Training International"

www.gordonbulgaria.com

Продължавам обучението си в схема-ориентирана терапия

Посещавала съм множество семинари във връзка с конкретни проблематики - паническо разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, здравна и обща тревожност и други.

...............

Психологията дойде в живота ми леко и постепенно, може би точно поради факта, че винаги е била с  мен ( в моите преживявание, анализи в детайли, силно негодувание и тъга за нещо, в желанието ми да се пропия в ситуацията, в любопитството ми, което ме караше да търся отговори на по-дълбоко и още по-навътре и още и още...)

....

Като професионален избор дойде малко по-късно, всъщност точно навреме. Навреме, защото имах опита, категоричността и убедеността, че това е Тя - Моят избор. Вярвам, че да практикуваш своят избор или това, което е "Твоето"...е начин да дадеш най-доброто и на другите - тези, които ще се почувстват привлечени от този сайт.

Обучението в сферата на психологията е динамичен и нестихващ процес. За мен е необходимост, предизвикателство  и мой път.